Foto: zabiatko66
Cestoviny sú národné jedlo talianska, no udomácnili sa aj v našej kuchyni a robievame ich na rôznorodý spôsoby. Toto je veľmi jednoduchý, rýchly a Zobraziť celý popisCestoviny sú národné jedlo talianska, no udomácnili sa aj v našej kuchyni a robievame ich na rôznorodý spôsoby. Toto je veľmi jednoduchý, rýchly a veľmi chutný receptík na večeru.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
cestoviny, uvaríme v slanej vode s trochou oleja a s trochou kurkumy.
-
2
Na panvici rozohrejeme olej, pridáme scedené cestoviny, pridáme trošku masla, zamiešame. Do cestovín primiešame kukuricu, ochutíme indickým korením, sójovou omáčkou a paradajkovým pretlakom. Za občasného miešania opekáme do zlatista. Cestoviny podávame so strúhaným syrom a ochutené sójovou omáčkou. Ako prílohu podávame zeleninku (nemusí byť). Dobrú chuť.
Diskusia k receptu