Naplnené zapečené cannelonni

dadajka - bez fotkydadajka, 7. júna 2013
Naplnené zapečené cannelonni
Foto: dadajka

Môžete ich ozaj naplniť čímkoľvek a vždy príjemne prekvapia. Nebojte sa pracnosti, dá sa to aj jednoducho.

3
porcie
15 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

10 ks
2 ks
250 g
1 ks
1/4
1 strúčik
1 ČL
Na posypanie:
 na plátky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zarobíme pomleté mäso so všetkým a naplníme do surových cestovín. Naukladáme do vymastenej zapekacej misy a zalejeme rajčinovou šťavou s kúskami rajčín.

  2. 2

    Pečieme v trúbe na 200 C zakryté alobalom, do viditeľného zmäknutia cestoviny.

  3. 3

    Vypnúť trúbu a posypať parmezánom- Grano Padano sa to tušim volá (škrabkou som docielila tenké nepravidelné plátky). Vložiť ešte späť do teplej rúry a počkať do roztopenia syru.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
robím ich podobne, tiež miešam mäso s tvarohom alebo riccotou, a presne tak isto zalievam paradajkami. Len tá horčica mi tam nejako nepasuje....
Horcica da uzasnu prichut comukolvek a toto mnozstvo si ani neuvedomite, len budete citit cosi. ...ale nie je podstatna. Ja jem horcicu aj lyzicou ked ma chyti silny pocit, ze si nieco musim dat, co nechcem kvôli linii. A tvarohom si posypavam aj "dietne" pecivo (chlieb) a malinko prihrejem v mikrovlnke- je to zdrava dietna chutna mnamka.

Pridaj komentár k receptu: