Foto: dadajka
Môžete ich ozaj naplniť čímkoľvek a vždy príjemne prekvapia. Nebojte sa pracnosti, dá sa to aj jednoducho.
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zarobíme pomleté mäso so všetkým a naplníme do surových cestovín. Naukladáme do vymastenej zapekacej misy a zalejeme rajčinovou šťavou s kúskami rajčín.
- 2
Pečieme v trúbe na 200 C zakryté alobalom, do viditeľného zmäknutia cestoviny.
- 3
Vypnúť trúbu a posypať parmezánom- Grano Padano sa to tušim volá (škrabkou som docielila tenké nepravidelné plátky). Vložiť ešte späť do teplej rúry a počkať do roztopenia syru.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu