Môžete ich ozaj naplniť čímkoľvek a vždy príjemne prekvapia. Nebojte sa pracnosti, dá sa to aj jednoducho.
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
10 ks |
|
2 ks |
|
250 g |
|
1 ks |
|
1/4 |
|
1 strúčik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 ČL |
|
|
|
Na posypanie: | |
na plátky |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zarobíme pomleté mäso so všetkým a naplníme do surových cestovín. Naukladáme do vymastenej zapekacej misy a zalejeme rajčinovou šťavou s kúskami rajčín.
- 2
Pečieme v trúbe na 200 C zakryté alobalom, do viditeľného zmäknutia cestoviny.
- 3
Vypnúť trúbu a posypať parmezánom- Grano Padano sa to tušim volá (škrabkou som docielila tenké nepravidelné plátky). Vložiť ešte späť do teplej rúry a počkať do roztopenia syru.
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 3 komentáre