Stále špekulujem čo na Silvestra aby bolo k pivku a vínečku. Chcela som niečo iné, netradičné a táto varianta sa mi zdá zaujímavá a Zobraziť celý popisStále špekulujem čo na Silvestra aby bolo k pivku a vínečku. Chcela som niečo iné, netradičné a táto varianta sa mi zdá zaujímavá a jednoduchá. A chutí výborne.
porcií
príprava
Suroviny
| 1 ks |
|
| 2 ks |
|
| 150 g |
|
| 150 g |
|
| 150 g |
|
| 1 hlavička (veľká) |
|
| 2 ks (väčšia) |
|
| 150 g |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| 1/2 PL |
|
| 1-2 ks |
|
| 1,5 PL |
|
| podľa chuti |
|
| 0,5 l na zaliatie |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Toto množstvo je pre cca 10 ľudí. Syry pokrájať na kocky, cesnak ošúpať a nakrájať na plátky, cibuľu ošúpať, prekrojiť na polovicu, nakrájať na "pásiky", chilli papričky pokrájať na malé kúsky.
- 2
Všetko pridať ku syrom aj s koreninami a olivami. Zaliať olivovým olejom, premiešať a dať do skleneného pohára. Zavrieť a nechať dva dni odležať.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Inak, prudko jedlé už po 24 hodinách :)