Morský čert na toskánsky spôsob so schwarzwaldskou šunkou
Kúpil som morského čerta a hľadal recept. Nakoniec som ho našiel až na jednej nemeckej stránke a pridal do neho schwarzwaldskú šunku z iného Zobraziť celý popisKúpil som morského čerta a hľadal recept. Nakoniec som ho našiel až na jednej nemeckej stránke a pridal do neho schwarzwaldskú šunku z iného podobného receptu. Kto nechce, nemusí ju tam dať.
Postup
- 
                                                    1
                                                    nakrajat cibulu,nastruhat cesnak,morskeho certa naporcovat na medailony a lahko naklepat 
- 2
morskeho certa osolit a pokvapkat citronom a na rozohriatom oleji opiect 2 minuty z kazdej strany.vytiahnut a udrzat teple 
- 3
cibulu,cesnak a schwazwaldsku sunku kratko opiect na masle,podliat vinom a pridat rajcinovu omacku.nechat zovriet,pridat petrzlenovu vnat,korenie a smotanu a podusit 
- 4
pridat do omacky medailonky a 5 min podusit. 
- 5
vybrat medailonky,udrzat ich v teple.pridat konak,dochutit solou,nechat este raz zovriet a odstavit.pridat maslo a podavat 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
 


www.gastroslovnik.sk/gastro-sprievodca/gastro-sprievodca-det...