Morcadella

iboja - fotkaiboja, 10. apríla 2011

Tento recept som dostala od známych ,je fantastický vhodný na špagety,lasagne,topinky alebo pizzu.Pikantnost sa doplní podla vlastnej chuti.

60 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1.5 kg zomlieť
1 kg
1kg
1kg
1kg
25dg
2.5dl
2.5dl
 preosiať
4-5 strúčikov
 podla chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bielu fazulku uvaríme zvlášť,všetky ostatné suroviny spolu zomelieme ,dáme variť pomaly do veľkého hrnca ,pridáme aj uvarenú fazulku.Spolu pomaly varíme asi 1.5 hodiny ,naložíme do pohárov a dám do suchého dunstu zakryté do rána . Dobrú chuť prajem

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
A ja dopĺňam, že ja do domácej morcadelly nedávam fazuľu, ale sóju. Myslím, že tá je aj v originálnych konzervách.
iboja,super recept,idem na dovolenku,takže urobím a budeme mlsať,milujeme špagety s morca dellou. A máš pravdu, názov nie je podstatný,hlavne,že to chutí :-)
Neviem čo sa Vám nepáči veď dôležité je ako to chutná a vyzerá.