Morcadella

iboja - fotkaiboja, 10. apríla 2011 15:26
Ďalšie recepty »

Tento recept som dostala od známych ,je fantastický vhodný na špagety,lasagne,topinky alebo pizzu.Pikantnost sa doplní podla vlastnej chuti.

60 min
príprava
120 min
tepelná úprava

Suroviny

1.5 kg zomlieť
1 kg
1kg
1kg
1kg
25dg
2.5dl
2.5dl
 preosiať
4-5 strúčikov
 podla chuti
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Bielu fazulku uvaríme zvlášť,všetky ostatné suroviny spolu zomelieme ,dáme variť pomaly do veľkého hrnca ,pridáme aj uvarenú fazulku.Spolu pomaly varíme asi 1.5 hodiny ,naložíme do pohárov a dám do suchého dunstu zakryté do rána . Dobrú chuť prajem

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist