Morčacie plnené špargľou v sezamovom cestíčku

feroad - bez fotkyferoad, 24. júna 2010
6
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

700 g
100 g
7 ks
2 ks
3 PL
4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestíčko: Rozmiešajte múku a vajcia, pomaly prilievajte mlieko a nakoniec sezam.

  2. 2

    Rezne naklepte, osoľte, okoreňte korením, bazalkou a do rezňa zatočte špargľu (špargľu rozkrojte na 3 časti). Spojte ihlou. Závitky obaľte v cestíčku a smažte.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
je práve špargľové obdobie a skúsil som lososa zo špargľou ,bol výborný a tento recept ukladám pre najbližšie vyskúšanie.
špargla je osvieženie v jedle , nemusí byť len v koláčoch aj Tvoj je tým zaujímavý a s lososom hm,to môže byť tiež výborné :-))

Pridaj komentár k receptu: