Foto: miloss2
Lahodná a chutná roláda, pre tých, ktorí majú radi hydinu.
6
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
65 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
morčacie prsia rozrežeme na plát, ktorý jemne rozklepeme
- 2
mrkvu a petržlen nakrájame na kocky a udusíme na troche oleja, potom pridáme hrášok, trochu č. korenia a soli. Necháme vychladiť.
- 3
Rozšľahané vajce zmiešame so smotanou a strúhankou na kašu.
- 4
Rozklepaný plát osolíme a potrieme horčicou. Potom natrieme kašu zo strúhanky a nakoniec dáme udusenú zeleninu.
- 5
Zatočíme do rolády, zviažeme niťou a zabalíme do alobalu. Dáme piesť do rúry podliate vodou na 160 stupňov. Po 50-tich minútach otvoríme alobal a ešte 15 minút dopekáme. Podávame za tepla aj studena. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu