Moja huspenina (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Veľmi obľúbená v tomto čase..všetci ju máme radi s dobrým domácim chlebíkom a cibuľkovým šalátom...

6
porcií
10 minút
príprava
300 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčové koleno, nožičku, kože aj odrezky som poriadne umyla a prepláchla studenou vodou..očistila zeleninu, cibuľu, cesnak pridala aj zo šupkou, iba som ho umyla...
  2. uložila do veľkého hrnca mäso aj zeleninu a zaliala studenou vodou...pridala som koreniny...varila som na malom plyne 5 hodín...počas varenia som zberala penu...
  3. Uvarené mäsko po 5 hodinách pomalého varenia , oberiem od kostí, pokrájam na menšie kúsky..ma dno misky uložím koliesko uvareného vajíčka, mrkvičku uvarenú pokrájam na tenké pásy a pridávam aj sušené lity zeleru..uložím na to kúsky mäsa a koží, zalejem vývarom a nechám v studenej špajzi vychladnúť...po vychladnutí oberiem z vrchu masť ..pred konzumáciou prevrátim obsah misky na plytký tanier, obložím pokrájanou cibuľkou,ktorú som postriekala octom, posypem červenou paprikou...
  4. všetko hotové a prajem dobrú chuť..