Foto: martinka1978
Názov tohto receptu vymyslel môj manžel Milan (Miňo). Je veľmi jednoduchý, rýchly, chutný a ľahký.
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme na rezance, pór pozdĺžne rozrežeme, umyjeme a nakrájame na väčšie pásiky.
-
2
Do mäsa pridáme olej a celý balíček korenia. Ja používam to, čo je na obrázku, ale fantázii sa medze nekladú. Mäso odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu.
-
3
Odstáte mäsko rýchlo opečieme a pridáme nakrájaný pór. Ja osobne už ničím nezahusťujem, ani nedolievam vodu, úplne stačí šťava, ktorú pustí mäso a pór.
-
4
Podávame s ryžou a kapustovým šalátom.
-
5
A tu je moja ľahšia verzia obedu - mäsko iba so šalátom. Verte, že táto kombinácia zaručene zasýti. Dobrú chuť. :-)
Diskusia k receptu