Miňonky (fotorecept)
Autor receptu: martinka1978
Názov tohto receptu vymyslel môj manžel Milan (Miňo). Je veľmi jednoduchý, rýchly, chutný a ľahký.
10 porcií |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia narežeme na rezance, pór pozdĺžne rozrežeme, umyjeme a nakrájame na väčšie pásiky.
- Do mäsa pridáme olej a celý balíček korenia. Ja používam to, čo je na obrázku, ale fantázii sa medze nekladú. Mäso odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu.
- Odstáte mäsko rýchlo opečieme a pridáme nakrájaný pór. Ja osobne už ničím nezahusťujem, ani nedolievam vodu, úplne stačí šťava, ktorú pustí mäso a pór.
- Podávame s ryžou a kapustovým šalátom.
- A tu je moja ľahšia verzia obedu - mäsko iba so šalátom. Verte, že táto kombinácia zaručene zasýti.
Dobrú chuť. :-)