Miňonky (fotorecept)

Autor receptu: martinka1978

Názov tohto receptu vymyslel môj manžel Milan (Miňo). Je veľmi jednoduchý, rýchly, chutný a ľahký.

10
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia narežeme na rezance, pór pozdĺžne rozrežeme, umyjeme a nakrájame na väčšie pásiky.
  2. Do mäsa pridáme olej a celý balíček korenia. Ja používam to, čo je na obrázku, ale fantázii sa medze nekladú. Mäso odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu.
  3. Odstáte mäsko rýchlo opečieme a pridáme nakrájaný pór. Ja osobne už ničím nezahusťujem, ani nedolievam vodu, úplne stačí šťava, ktorú pustí mäso a pór.
  4. Podávame s ryžou a kapustovým šalátom.
  5. A tu je moja ľahšia verzia obedu - mäsko iba so šalátom. Verte, že táto kombinácia zaručene zasýti. Dobrú chuť. :-)