Minicheesecaky s bielou čokoládou
Foto: frommykitchendotcom
22-25 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Rozdrvené maslové sušienky zmiešame s roztopeným maslom. Krémový syr najprv vymiešame s kyslou smotanou a práškovým cukrom a následne pridáme vajíčko a trochu natrúhanej citrónovej kôry.
- 2
Pripravíme si košíčky na muffiny. Ja som použila silikónové. Na dno každého košíčka dáme 1 PL sušienkovej mrveničky a uhladíme ju. Na to dáme 2 PL krému (množstvo závisí od toho, aké veľké košíčky použijeme).
- 3
Naplnené košíčky poukladáme na plech a dáme piecť na 22-25 minút na 160 °C. Potom minicheesecaky necháme vychladnúť v pootvorenej rúre. Vychladnuté ich ozdobíme roztopenou bielou čokoládou, mandľovými lupienkami a ovocím.
Tiež cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu