Medvedí koláč

skatulka - fotkaSkatulka, 23. apríla 2019 8:25
Ďalšie recepty »
Medvedí koláč Foto: skatulka

Medvedí cesnak ešte určite nájdete niekde v prírode. Mne tento doniesol manžel od kolegu z práce, tak som sa veľmi potešila, že môžem vyskúšať tento koláč na spôsob quiche.

15 min
príprava
50 min
na 175 °C

Suroviny

TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Knäckebrot alebo iné slané krekry si namelieme alebo pomixujeme. Pridáme roztopené maslo. Hmota by sa mala lepiť, môžeme pridať aj trochu vody.

  2. 2

    Utlačíme do formy vystlanej papierom na pečenie a pečieme na 175 °C asi 10 minút.

  3. 3

    Tofu zmixujeme s mliekom, dochutíme soľou, korením a pridáme pokrájaný medvedí cesnak, ktorý sme si mierne orestovali na troche oleja.

    Medvedí koláč  - obrázok 3
  4. 4

    Pečieme na 175 °C 40 minút.

    Medvedí koláč  - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist