Medovníky s vlašskými orechmi
Natacha Pacal
Natacha Pacal patisserie, Bratislava, 18. decembra 2021
Natacha Pacal patisserie, Bratislava, 18. decembra 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
5-7 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Suché preosiate ingrediencie zmiešame s jemne nahriatym medom. Pridáme maslo a vajíčka a vypracujeme cesto. Cesto zabalíme do fólie a necháme minimálne 24 hodín odležať v chlade.
- 2
Cesto vyvaľkáme na hrúbku 3–5 mm, povykrajujeme medovníky, ktoré ukladáme na plech s papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170 °C v teplovzdušnej rúre asi 5–7 minút, aby získali svetlohnedú farbu.
- 3
Po upečení môžeme medovníky natrieť rozšľahaným žĺtkom.
Tiež medovníky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu