Foto: vimar
Dávam dokopy svoju zbierku veľkonočných receptov a mazanec k nim nepochybne patrí. Kedže nie som veľký odborník na kysnuté cesto, problém za mňa väčšinou Zobraziť celý popisDávam dokopy svoju zbierku veľkonočných receptov a mazanec k nim nepochybne patrí. Kedže nie som veľký odborník na kysnuté cesto, problém za mňa väčšinou rieši domáca pekáreň.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do pekárne dáme najskôr tekuté suroviny (mlieko a maslo), potom pridáme sypké suroviny. Po zapípaní zvukového signálu potom pridáme hrozienka a prípadne kandizované ovocie. Nastavenie pekárne: Program: základný Kôrka: svetlá Hmotnosť: 1 kg V prípade, že budete piecť mazanec vo vlastnej forme (ako na obrázku vo forme ruže), nastavte program len na "CESTO", po vykysnutí v pekárni ho dáte do formy (používam silikónovú) a dáte zapiecť rúre.
vimar, ty ho mas krasne upeceny, dala si si robotu, ja som vyuzila len pekaren, nabuduce vyskusam presne podla tvojho receptu, ukladam do kk, dakujem,
pekny sviatocny den vsetkym:-)