Foto: hviezdickaz
porcií
príprava
na 200-250 °C
Suroviny
|
|
3 menšie ks, ( na štvrťky) |
|
1 ks, (na rezance) |
|
podľa potreby (na plátky) |
|
3 ks, (na štvrťky) |
|
3 ks, uvarené natvrdo (na štvrťky) |
|
na obalenie |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby bez glutamanu |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby (na podliatie) |
|
podľa potreby |
|
príloha |
|
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Mäso rozkrojíme tak,aby nám vznikla tkz.plachta.
-
3
Osolíme,okoreníme z jednej strany a potrieme horčicou.
-
4
Postupne naň ukladáme párky,uhorky,kápiu,slaninu,vajíčka - všetko pokrájané na štvrťky. Všetko ukladáme ďalej od kraja.
-
5
Takto vrstvenie opakujeme.
-
6
Boky preložíme.
-
7
A zavinieme .
-
8
Zavinutú roládu previažeme niťou.
-
9
Obalíme v múke a narýchlo opečieme z oboch strán.
-
10
Opečenú roládu preložíme na plech,podlejeme výpekom,vývarom.Vrch ešte trochu osolíme,okoreníme,posypeme červenou paprikou a vegetou.
-
11
Zakryjeme alobalom a dáme piecť na 250 st. cca 60 min.Potom dáme alobal dolu,mäso polejeme výpekom a dáme dopiecť na 200 st. cca 20 min. ,potom vypneme rúru a necháme v nej mäso dojsť.Nezabudnite ho však poliať,aby sa nevysušilo.
-
12
Takto vyzerá roláda po upečení.
-
13
A takto po rozkrojení... Podávame s ryžou.Prajem Dobrú chuť :)
Diskusia k receptu