Marinované ihly zo stehienok a zeleniny
Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 5. júla 2016
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 5. júla 2016
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Stehná nakrájame na kocky a marinujeme cez noc v marináde z piva, cesnaku, oleja, papriky, zázvoru, soli a korenia. Zeleninu a slaninu nakrájame na rovnaké kúsky a striedavo napichujeme na ihlu.
- 2
Odporúčame grilovať na pahrebe z dreveného uhlia približne 10 minút. Podávame s chlebom a pochutinami, prípadne s cesnakovým, čili alebo bylinkovým dresingom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu