Marináda Chicken Tikka

elantra - fotkaelantra, 4. apríla 2011
Marináda Chicken Tikka
Foto: elantra

Ideálna marináda na kuracie mäso počas letných grilovačiek.

4
porcie
15 + marinovanie minút
príprava
5-6 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
150 ml
5 cm
2 strúčiky
1 ČL
1 PL
1 ČL
4 PL
2 PL
Na ozdobu:
1 ks
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Zázvor nastrúhame, cesnak pretlačíme. V nádobe zmiešame všetky ingrediencie okrem mäsa. Kuracie prsia nakrájame na väčšie kocky, pridáme do marinády. Zakryjeme a necháme odležať cez noc.

  2. 2

    Kúsky mäsa napichneme na špajle a grilujeme na rozpálenom grile 5-6 minút, občas otočíme.

  3. 3

    Prsia stiahneme zo špajlí a servírujeme. Ozdobíme cibuľou, paradajkou a citrónom.

Diskusia k receptu

cherrys
Vynikajúce,vyskúšala som len na gril,ale nabudúce dorobím aj s omáčkou.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia