Foto: elantra
Ideálna marináda na kuracie mäso počas letných grilovačiek.
4
porcie
porcie
15 + marinovanie minút
príprava
príprava
5-6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zázvor nastrúhame, cesnak pretlačíme. V nádobe zmiešame všetky ingrediencie okrem mäsa. Kuracie prsia nakrájame na väčšie kocky, pridáme do marinády. Zakryjeme a necháme odležať cez noc.
- 2
Kúsky mäsa napichneme na špajle a grilujeme na rozpálenom grile 5-6 minút, občas otočíme.
- 3
Prsia stiahneme zo špajlí a servírujeme. Ozdobíme cibuľou, paradajkou a citrónom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
mam radost ze chutilo, aj s omackou je to parada :)