Maggi Masala
Je to indický street food. Jedol som to strašne dávno a bolo to fakt veľmi dobré. Len som nevedel pomery a teraz som Zobraziť celý popisJe to indický street food. Jedol som to strašne dávno a bolo to fakt veľmi dobré. Len som nevedel pomery a teraz som ich
našiel, tak to pridávam na Varechu. Tie maggi cestoviny majú kde kade, len nepoužijete tie chemické dochucovadlá čo sú v tých
malých vreckách. To sečuánske čatní sa dá nahradiť Thai dancer garlic chilli čo majú v Tescu v oddelení ázijskej kuchyne. Kto si
ho chce spraviť doma prikladám odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=XGzVAi5etdg
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=YvxoONjaeM8&t=215s
porcie
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na polkolieska, papriku na prúžky. Pridáme do studenej vody spolu s cestovinami z instantnej polievky (Maggi) a všetkými koreninami. Zamiešame. Dáme na oheň a zakryjeme.
- 2
Po cca 3 minútach (ten čas netuším, vychádzam z toho čo je na obale cestovín) od vretia pridáme majonézu a necháme prevrieť (koľko opäť netuším).
- 3
Nakoniec posypeme strúhaným syrom a chilli vločkami.
Tiež polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu