Ludáš kaša s husacími drobami

Štefan Benďák
šéfkuchár hotela Mikado v Nitre, 12. apríla 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Ludáš kaša s husacími drobamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Drobky dáme variť do vody, pridáme očistenú zeleninu, soľ a korenie spolu s tymianom. Uvarenú zeleninu vyberieme a dáme vychladiť. Rovnako po uvarení vyberieme drobky.

  2. 2

    Vývar precedíme a necháme zredukovať približne na 1,2 litra. Do vriaceho vývaru vsypeme opláchnuté krúpy alebo ryžu. Prikryjeme a na miernom ohni dusíme krúpy asi 10 minút, ryžu 20 minút. Medzitým nakrájame zeleninu a drobky na malé kocky. Všetko spolu premiešame a podávame.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist