Liptovské plnené rezne
	        Autor receptu: hyza 	         
	        
	        Komerčný recept | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Kuracie prsia umyjeme, osušíme a naložíme do misy spolu s olejom, soľou, korením a tymianom. Marinujeme približne hodinu.
Potom mäso vyberieme z marinády a osušíme. Kuracie prsia narežeme tak, že vytvoríme kapsy. Tie naplníme listami špenátu a syrom, zatvoríme ich pomocou špáradla. Mäso prudko opečieme na rozpálenej panvici z oboch strán. Vyberieme a odložíme na teplé miesto.
Do výpeku pridáme trochu marinády a vody, prevaríme a zredukujeme na polovicu. Mäso vrátime do panvice a prehrejeme. 
 - Príloha: ryža, zeleninový šalát
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |