Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vajíčka uvaríme na tvrdo.
- 2
Krevety zmiešame s majonézou, kôprom, šťavou z dvoch malých citrónov. Ochutíme soľou a korením a uložíme na opečený chlieb.
- 3
Ozdobíme kaviárom z lososa a priložíme vajíčka uvarené na tvrdo. Servírujeme s osviežujúcim sektom Hubert Club polosladké.
- 4
Náš tip: Ak použijeme iný druh kreviet, napríklad mrazené grónske, treba ich rozmraziť v osolenej studenej vode a po rozmrazení vyžmýkať vodu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu