Letný sendvič

redakcia - fotkaredakcia, 6. augusta 2009
Letný sendvič

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

15 minút
príprava

Suroviny

4 ks
200 g
100 g
2 ks
8 plátkov




Postup

  1. 1

    Vajíčka uvaríme na tvrdo.

  2. 2

    Krevety zmiešame s majonézou, kôprom, šťavou z dvoch malých citrónov. Ochutíme soľou a korením a uložíme na opečený chlieb.

  3. 3

    Ozdobíme kaviárom z lososa a priložíme vajíčka uvarené na tvrdo. Servírujeme s osviežujúcim sektom Hubert Club polosladké.

  4. 4

    Náš tip: Ak použijeme iný druh kreviet, napríklad mrazené grónske, treba ich rozmraziť v osolenej studenej vode a po rozmrazení vyžmýkať vodu.

Diskusia k receptu

Vymazať
pacinka
Natrafila som tu na tento recept pana Zideka a cudujem sa, ze tu nie je ziaden komentar, zrejme ho tu vtedy nikto nepoznal :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia