Šalát s tofu
Šalát s tofu

Letný šalát s tofu

lunter - fotkalunter, 4. júla 2019. Komerčný recept.
Letný šalát s tofu
Foto: lunter
2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

320 g
1 bal. čerstvá
1 hrsť čerstvé
2 ks
4 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zohrejeme gril, grilovaciu panvicu alebo toastovač, podľa toho, čo máme k dispozícii. Broskyňu nakrájame na plátky, tofu prekrojíme na polovice.

  2. 2

    Na rozohriaty gril položíme plátky broskyne, tofu a grilujeme.

  3. 3

    Medzitým rukolu opláchneme pod tečúcou vodou, necháme odkvapkať a dáme do hlbokej misky. Umyté jahody nakrájame a pridáme k rukole. Šalát ochutíme olivovým olejom, citrónovou šťavou a soľou podľa chuti.

  4. 4

    Keď grilované broskyne zmäknú a tofu získa hnedú kôrku, vyberieme ich z grilu a servírujeme na šaláte.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: