Šalát s tofu

Letný šalát s tofu

Autor receptu: lunter

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zohrejeme gril, grilovaciu panvicu alebo toastovač, podľa toho, čo máme k dispozícii. Broskyňu nakrájame na plátky, tofu prekrojíme na polovice.
  2. Na rozohriaty gril položíme plátky broskyne, tofu a grilujeme.
  3. Medzitým rukolu opláchneme pod tečúcou vodou, necháme odkvapkať a dáme do hlbokej misky. Umyté jahody nakrájame a pridáme k rukole. Šalát ochutíme olivovým olejom, citrónovou šťavou a soľou podľa chuti.
  4. Keď grilované broskyne zmäknú a tofu získa hnedú kôrku, vyberieme ich z grilu a servírujeme na šaláte.