Lenivé pliecko

dizinka - bez fotkydizinka, 10. mája 2010

Je to môj obľúbený recept, pretože je rýchly, bez námahy a chutný. Vždy všetkým chutí a dá sa použiť pri akejkoľvek príležitosti. Ja som Zobraziť celý popisJe to môj obľúbený recept, pretože je rýchly, bez námahy a chutný. Vždy všetkým chutí a dá sa použiť pri akejkoľvek príležitosti. Ja som ho robievala v "spoľahlivej" remoske.

20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,2  kg
1 veľká
1 kg




Postup

  1. 1

    Očistené surové zemiaky pokrájame na kolieska, naukladáme na dno olejom vymastenej remosky (vyššieho pekáča), trošku posolíme, uložíme ma plátky pokrájané osolené mäso, posypeme rascou, uložíme na kolieska pokrájanú cibuľu, opäť zemiaky, osolíme, posypeme rascou, pokvapkáme olejom. Vrstviť môžeme podľa ľubovôle. Môžeme pridať na mäso nakrájanú klobásu, údenú slaninku, alebo aj kyslú kapustu. Dáme piecť. V remoske pečieme, pokiaľ nie je vrchná vrstva zemiakov pripečená do červenkava a do chrumkava. Podávame s kyslou uhorkou, alebo s dobrým šalátom.

Diskusia k receptu

hefi
dobry recept, aj ja to robievam, ale ja to po cibuli prekladám slaninou, takže je to ako živánska, veľmi nám to chutí, je to dobré a na prípravu nenáročné jedlo. ďakujem dzidinka že si mi ho pripomenula.
evanaaa
Myslím si, že toje ideálny recept pre remosku, neviem, ako by sa to vydarilo v trúbe.Ale dobré to je iste.
havino
robievam pravidelne v rúre v janskej mise, tiež prekladám na spôsob živánskej aj cibulou, klobásou a plátkami anglinckej slaniny
dnickova
manzel dostal na 40tku remosku a samozrejme,ze ju budem pouzivat ja,xi.uz sa tesim.je tu vela super receptov.tesim sa!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia