Je to môj obľúbený recept, pretože je rýchly, bez námahy a chutný. Vždy všetkým chutí a dá sa použiť pri akejkoľvek príležitosti. Ja som Zobraziť celý popisJe to môj obľúbený recept, pretože je rýchly, bez námahy a chutný. Vždy všetkým chutí a dá sa použiť pri akejkoľvek príležitosti. Ja som ho robievala v "spoľahlivej" remoske.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené surové zemiaky pokrájame na kolieska, naukladáme na dno olejom vymastenej remosky (vyššieho pekáča), trošku posolíme, uložíme ma plátky pokrájané osolené mäso, posypeme rascou, uložíme na kolieska pokrájanú cibuľu, opäť zemiaky, osolíme, posypeme rascou, pokvapkáme olejom. Vrstviť môžeme podľa ľubovôle. Môžeme pridať na mäso nakrájanú klobásu, údenú slaninku, alebo aj kyslú kapustu. Dáme piecť. V remoske pečieme, pokiaľ nie je vrchná vrstva zemiakov pripečená do červenkava a do chrumkava. Podávame s kyslou uhorkou, alebo s dobrým šalátom.
btw - @havino čo je to janská misa?