Foto: lubjak
Obľúbené jedlo mojej dcéry.
10-15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame na väčšie prúžky cibuľu,paradajky,papriky a dáme do rajnice na ohriaty olej,osolíme/každý podľa chuti/
-
2
Pokrájame baklažán a pridáme do rajnice.
-
3
Pomiešame,prikryjeme pokrievkou,nech zelenina pustí šťavu.
-
4
Pokrájame klobásku na kolieska a pridáme do rajnice.
-
5
Keď zelenina je mäkká,klobáska pustila vôňu a chuť,pridáme vajíčka.Necháme ich trochu stuhnúť,až potom zamiešame,aby sme mali väčšie kúsky.
-
6
Lečo má jemnú chuť,manželovi,ktorý nemá rád baklažán ,v tomto jedle chutí .Dobrú chuť.
pripravujem na zimu.