Lazane so zeleninou a s kuracím mäsom
Tomáš Zapletal a Martin Synák
z reštaurácie Zorno v Lozorne, 12. januára 2017
z reštaurácie Zorno v Lozorne, 12. januára 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Lazane predvaríme v osolenej vode podľa návodu do polomäkka. Kuracie prsia nakrájame na jemné rezance, opečieme na oleji spolu s najemno nakrájanou cibuľou.
- 2
Potom pridáme nahrubo nastrúhanú zeleninu, ešte krátko opečieme, pridáme smotanu, dochutíme soľou, korením a pretlačeným cesnakom. Takto pripravenú plnku vrstvíme medzi lazane.
- 3
Poslednú vrstvu posypeme nastrúhaným syrom Grana Padano a zapečieme v rúre predhriatej na 180 °C asi 20 minút. Syr môžeme dávať aj medzi jednotlivé vrstvy plnky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu