Komentáre k receptu:
  • dorisa - fotkadorisa 4. marca 2011 o 23:50

    Tie variácie nakoniec su nádherné,pozdravujem Bábiku a prajem dobrú chuť.
    @zareaguj
  • letisia - fotkaletisia 5. marca 2011 o 00:30

    Množstvo kalerábu, cibule a zeleru je správne? Je to pol kusa a štvrť kusa? Prosím ťa vysvetli čo to je rutabaga, nikdy som o niečom takom nepočula :-((
    @zareaguj
  • jatanika - fotkajatanika 5. marca 2011 o 08:04

    @sracz tiež takto spotrebúvavam mäso a zeleninu z polievky...je to dobrý základ na nátierky... variácii je skutočne veľa...@letisia , našla som, že rutabaga je kvaka...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarbaculata 5. marca 2011 o 08:44

    Tak toto ma ešte ani nenapadlo, určite to skusim, manžel má velmi rád varené maso z polievky, ale táva sa že zostane. A fialky neustále krásne kvitnú, tá fialová velmi pekná farba.
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 5. marca 2011 o 08:57

    aj my robievame šalát z vareného mäsa, ale nakrájaného na malé kocky k tomu sa pridá zelenina, v podstate ako na zemiakový šalát + majonéza a je výborný.... mixovať ma ešte nenapadlo... vyzerá to výborne... ten môj tiež varí a výborne, ale také cifrovanie ako ty nezvláda :-) no ale šak nemôžem mať všetko :-) moc pekné
    @zareaguj
  • baboja - fotkababoja 5. marca 2011 o 10:19

    Napadite.Dakujem za inspiraciu.U nas obcas byva problem aj zo zeleninkou.Urcite vyuzijeme.
    @zareaguj
  • hubata - fotkahubata 5. marca 2011 o 12:04

    áááá - toto sa mi páči. Ja som mäso z polievky + zeleninu vždy vyložila deťom na taniere k televízii k Matelkovi, troška posolila a všetko zbodli, ešte aj pýtali. Preto som nikdy z vareného mäsa z polievky nemohla robiť pomazánku. Zvlášť keď sa mäso varí v kuchte, tak je mäkkulinké, ako jedna báseň.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkimika 5. marca 2011 o 12:09

    nátierky ľúbim a mäsko z polievky ostáva, tak už viem čo s ním:) ukladám do kk.
    @zareaguj
  • bejaja - fotkabejaja 5. marca 2011 o 15:39

    vynikajúci nápad a dobrý...nátierky máme radi, vyskúšam...
    @zareaguj
  • honestka - fotkahonestka 5. marca 2011 o 18:34

    Ferry, ked uz nicim inym /co by som sa divila-pretoze je v natierke vsetko fajnove/ tak si zabodoval tym srdieckovym servirovanim!
    aj my radi natierky a hlavne ak ostane pecene maso- luto je ho nedojest v inej forme.
    ?? - " tavený syr Bambino"- aky pouzivas tu taveny- lebo tavene dostaneme iba europske v deli obdhodoch.
    @zareaguj
  • cica2 - fotkacica2 7. marca 2011 o 14:16

    ďalší krásny recept a krásne všetko naaranžované a tie fialky sú tiež nádherné:)))..... tiež by ma zaujímalo čo to je rutabaga?......dáka koreňová zelenina?
    @zareaguj
  • noelia - fotkanoelia 9. marca 2011 o 01:05

    Tie fialky su nadherne....nooooo a ta natierka......a este 10 dkg lasky a srdce v prasku......tieto ingrediencie nie su uvedene, ale SU TAM, vsak ?
    Dik.....svetlomodrokrasne.......
    @zareaguj
  • zvoncek - fotkazvoncek 5. apríla 2011 o 20:29

    Ferry, muž, ktorý s láskou varí, tak aj pri servírovaní sa to prejaví. Pripomenul si mi môjho otecka, ktorý pre nás deti v rokoch po vojne
    z jednoduchých vecí vedel vytvoriť pre nás rôzne "cudzokrajné"
    delikatesy. Vďaka, ozaj je to super.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarjanaka 6. augusta 2014 o 13:16

    Hľadala som recept, tento je dobrý hneď vyskúšam . Zaujala ma v recepte rutabaga a hneď som pátrala po autorovi. Dávam si ťa do obľúbených iný kraj, iné chute a to my máme veéééľmi radi. Zdravím.
    @zareaguj
  • marika21 - fotkamarika21 12. októbra 2014 o 17:50

    Pekne načančané. Také krásne srdiečka a zjesť ich. Taká škoda. Veru, už som nerobila mäsovú pomazánku asi tak 20 rokov. Takto vyzdobiť by ma nenapadlo.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist