Foto: kecemis
6-8
porcií
porcií
15-20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dam si varit couscous v zeleninvom vyvare. Pocas varenia som si nakrajal salotku na tenke pasiky a aj huby. Na oleji si oprazim cibulku 5-8min. Pridam cesna a posolim.
-
2
V prikrytom hrnci som nehal huby podusit pokial trochu nezmekli.
-
3
Pridam na pasiky nakrajanu cervenu papriku, podlejem vinnym octom, pokorenim a necham podusit este asi 7 minut kym paprika trochu nezmekne ale nesmie byt makka. Odstavime z tepla a pomiesame s uvarenym couscous. Pred podavanim porciu posypem feta syrom.
ale inak to moze byt mooooc dobre :)
takyto, izraelsky, sa u nas kupit asi neda, alebo ano?
a treba ho varit ako cestovinu,priblizne 10 minut.U nas ho
dostat kupit bezne;-)
@kecemis ,vyborny recept,fajnove jedlo.....
@kecemis , pekny recept :)