Foto: myska
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuriatka očistíme, umyjeme, pokrájame na kúsky a dáme variť do 1/2 litra vody. Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky, pridáme ku kuriatkam a osolíme.
- 2
Z masti a múky pripravíme svetlú zápražku. Cibuľu olúpeme, nakrájame na drobno, pridáme k zápražke a zľahka opražíme. Zalejeme trochou vody a primiešame do polievky. Nakoniec ochutíme rascou a mletým čiernym korením. Hotovú polievku ozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A to robíš zo stehienok , alebo dávaš prsia ???
U vás ešte teraz rastú kuriatka ? To máš asi zavárané nie?