Foto: izabella929
Na dnešný obed ľahké kuracie jedlo, pripravené s chuťou ananásu..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso som umyla, osušila..
-
2
pripravila som si zmes na obalovanie...múku som zmiešala s mletým čiernymi korením..
-
3
stehná som v zmesi obalila...na panvicu som dala roztopiť maslo spolu s olejom...kuracie mäso som na panvici orestovala do zlatista..
-
4
do hlbšej panvice som dala výpek a trošku masla, opiekla som na tom pokrájanú cibuľku..
-
5
na cibuľku som dala opečené mäso, osolila, pridala na špic noža červenú papriku a podliala som ho šťavou z ananásu...mäso som dusila do mäkka v malom množstve šťavy a nechala dobre prepiecť...
-
6
keď bolo mäsko hotové, vybrala som ho zo šťavy...pridala som do nej kocky ananásu, nechala prejsť chvíľu varom a pridala som 1 lyžicu smotany...iba chvíľku som nechala povariť...a vrátila som mäso do šťavy....pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som si domáce hranolky a uvarila ryžu...
-
7
hotové jedlo som uložila na taniere, ozdobila ...mäsko má jemnú chuť po ananáse...prajem dobrú chuť..
už holuba štartujem..!!určite donesie mi..bo si dobrá prajná duša..viem..:-)
ja si zatiaľ recept značím..raz sama si spravím..
:-)