Kuracie soté na južanský spôsob

kimika - bez fotkykimika, 4. novembra 2010
Kuracie soté na južanský spôsob
Foto: kimika

Tento recept som si vymyslela ja sama:) A keďže zožal veľký úspech, rada sa oň s vami podelím.

Suroviny

1 kg
 krájané
  pokrájané




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na hrubšie rezance, orestujeme na olivovom oleji a cibuli, keď je mäso hotové, pridáme konzervu šampiónov, olivy a rozmixované sušené paradajky(ja som ich mixovala aj s tým olejom). Ochutíme mčk, cesnakom, vegetou a provensálskym korením, dobre premiešame a ešte orestujeme cca 5 min. Pred servírovaním môžete posypať strúhaným syrom. Príloha môže byť čokoľvek aj chlebík :).

Diskusia k receptu

dorisa
Soté strašne milujem, ale neviem si ho spraviť tak,ako som ho jedla v reštaurácii. Stále skúšam kombinácie, ale nie a nie trafit tú chuť. Tak skúsim aj tvoje, vyzerá krásne, určite mi zachutí. Recept si ukladám.
matased
Aj ja mám rada soté a tiež ma zaujalo aj s týmito ingredienciami.
kimika
Ďakujem vám :) a teraz som zistila, že som do receptu zabudla napísať cibuľu, na ktorej sa mäso orestuje ale už som to doplnila :)
abdul
Bože môj, zas sa obžeriem. :-(. Dávam do kk.
3sandra3
jéééj, tento tvoj recept som objavila až dnes.... urobím, takéto soté máme radi




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia