Kuracia roláda
Kuracia roláda

Kuracie roládky s pikantnou ananásovou plnkou fotorecept

Ladislav Zajac a Roman Cintula
z Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 4. augusta 2017
Kuracie roládky s pikantnou ananásovou plnkou (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
70 minút
príprava

Suroviny

4 ks
8 plátkov
1 ks
4 plátky
4 ks väčšie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme.

    Kuracie roládky s pikantnou ananásovou plnkou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na plátky mäsa poukladáme nakrájaný očistený ananás a kúsky červenej čili papričky.

    Kuracie roládky s pikantnou ananásovou plnkou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Mäso zvinieme do rolády, zabalíme do potravinárskej fólie, pevne stiahneme a dáme pošírovať pri 80 °C 35 minút.

    Kuracie roládky s pikantnou ananásovou plnkou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Bataty umyjeme, nakrájame asi na polcentimetrové plátky a fritujeme v oleji. Plátky prosciutta usušíme v rúre na plechu vyloženom papierom na pečenie pri 180 °C 15 minút.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: