Kuracie rezne v ovseno-mandľovom cestíčku
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. januára 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. januára 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
100 g |
|
100 g mleté |
|
6 KL |
|
|
|
|
|
2 ks |
|
2 PL |
|
600 g |
|
(na obaľovanie) |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
2 PL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
V miske zmiešame ovsené vločky, mandle a údenú papriku, osolíme a okoreníme. V druhej miske vyšľaháme vajcia.
- 2
Kuracie prsia vyklepeme, poprášime múkou, obalíme vo vajíčku a nakoniec vo vločkovo-mandľovej zmesi. Na teflónovej panvici rozohrejeme kokosový olej, vložíme mäso a pražíme asi 5 minút z každej strany.
- 3
Šalát pripravíme z nakrájanej uhorky, paradajok, avokád, olivového oleja a citrónovej šťavy.
Tiež kuracie rezne:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre