Kuracie rezne
Kuracie rezne

Kuracie rezne v ovseno-mandľovom cestíčku

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. januára 2018
Kuracie rezne v ovseno-mandľovom cestíčku
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
100 g mleté
6 KL
2 ks
2 PL
600 g
 (na obaľovanie)
1 ks
2 ks
2 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V miske zmiešame ovsené vločky, mandle a údenú papriku, osolíme a okoreníme. V druhej miske vyšľaháme vajcia.

  2. 2

    Kuracie prsia vyklepeme, poprášime múkou, obalíme vo vajíčku a nakoniec vo vločkovo-mandľovej zmesi. Na teflónovej panvici rozohrejeme kokosový olej, vložíme mäso a pražíme asi 5 minút z každej strany.

  3. 3

    Šalát pripravíme z nakrájanej uhorky, paradajok, avokád, olivového oleja a citrónovej šťavy.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: