Kuracie prsia v medovej omáčke
Július Dózsa
kuchár hotela Zátoka v Senci, 15. júla 2015
kuchár hotela Zátoka v Senci, 15. júla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Plátky z kuracích pŕs jemne naklepeme a okoreníme. Opečieme na oleji, mäso vyberieme a výpek podlejeme vývarom.
- 2
Potom pridáme čerstvý špenát, nastrúhaný cesnak a chvíľu restujeme. Nakoniec do výpeku pridáme med. Ozdobíme orechmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu