Foto: zabiatko66
Včera na večeru som uvarila tento skvelý recept zo starej kuchárskej knihy ,,Azijské recepty v Slovenskej kuchyni”, z ktorej som nikdy nevarila a chcela Zobraziť celý popisVčera na večeru som uvarila tento skvelý recept zo starej kuchárskej knihy ,,Azijské recepty v Slovenskej kuchyni”, z ktorej som nikdy nevarila a chcela som ju vyhodiť. No prelistovala som si ju a tento recept ma oslovil, tak som ho vyskúšala a veru neobanovala som. Určite sa Vám zapáči a vyskúšate ho.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si ingrediencie, kuracie prska nakrájame na kocky, madle zbavíme šupky tak, že do horúcej vody na 5 min vložíme madle, potom sa nám ľahko ošúpu. Cibuľku nakrájame na kocočky, pór na kolieska, červenú kápiu na pásiky, šampiňony nakrájame na drobno.
-
2
Z bielka vyšľaháme sneh.
-
3
Pridáme PL solamylu a premiešame.
-
4
Kuracie prsia osolíme, premiešame s bielkami a solamylom.
-
5
Rozohrejeme olej
-
6
Pokiaľ sa nám olej zohreje nakrájame si na drobno mandle.
-
7
Mäsko opražíme na oleji.
-
8
Pridáme mandle.
-
9
Opekáme 5-10 min.
-
10
Pridáme pór a cibuľu.
-
11
Pridáme šampiňóny.
-
12
Dochutime sójovou omáčkou
-
13
a červeným vínom
-
14
Na koniec pridáme kápiu.
-
15
Dusíme do mäkka.
-
16
Dobrú chuť.
Diskusia k receptu