Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami fotorecept

uschi - fotkauschi, 21. júla 2010
Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami (fotorecept)
Foto: uschi

Veľmi obľúbené jedlo v našej rodine.

6
porcií
10 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

6 ks
6 ks
200 g
6 plátkov
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso opláchneme, osušíme, rozrežeme a naklepeme na tenší plátok. Osolíme, okoreníme a na oleji prudko opečieme z oboch strán. Opečené mäso preložíme aj s výpekom do zapekacej misky.

    Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Každú broskyňu naplníme nivou.

    Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na kuracie plátky položíme broskyne reznou stranou dole a prikryjeme plátkom syra alebo strúhaným syrom. Vložíme do vyhriatej rúry zapiecť.

    Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na troške masla mandle opražíme dochrumkava.

    Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Hotové mäso posypeme mandľami, podávame s ryžou, kapustovým šalátom a na masle restovanou mladou mrkvou. Dobrú chuť!

    Kuracie prsia s broskyňou, nivou a praženými mandľami (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

jerica
Mňam , je to dobrá kombinácia. Fotopostup na výbornú.
jeka
môže sa použiť namiedto nivy aj iný syr,napr.balkanský,bolo by to dobré?
jody
Uff, nemám slov!!! Klobúk dole!