Foto: lucina2222
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso umyjeme, narežeme na plátky,mierne naklepeme, a pripravíme marinádu, v ktorej ho necháme odstáť min. 1 hodinu. Potom kuracie plátky popražíme rýchlo na oleji, a postupne ukladáme do pekáča alebo zapekacej misy. V pollitrovom pohári alebo v miske rozmiešame kyslú smotanu, mlieko, jeden trojuholník syra, a ochutíme vegetou. Mäso zalejeme pripravenou zmesou a dáme do rúry zapiecť.
- 2
Na šalát si pripravíme a umyjeme rucolu, paradajky pokrájame na polovičky, olivy na kolieska, zalejeme trochou olivového oleja a balzamica, pridáme citrónovú šťavu a soľ podľa chuti. Dôkladne premiešame a podávame k mäsu spolu s americkými zemiakmi. Dobrú chuť :))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu