Kuracie prsia obaľované v pomletých vlašských orechoch fotorecept
Skúste vyskúšať obaliť mäso v mandľových lupienkoch alebo mletých vlašských orechoch. Budete prekvapení výsledkom. Môj manžel ochutnal a vyhlásil, že sú lepšie ako klasické Zobraziť celý popisSkúste vyskúšať obaliť mäso v mandľových lupienkoch alebo mletých vlašských orechoch. Budete prekvapení výsledkom. Môj manžel ochutnal a vyhlásil, že sú lepšie ako klasické rezne. Autorka: A. Mačingová
porcie
Postup
-
1
Umyté a osušené rezne naklepeme, potrieme roztlačeným cesnakom, osolíme a okoreníme.
-
2
Obalíme v rozšľahanom vajíčku. Môžeme ich obaliť aj v dvoch bielkoch.
-
3
Nakoniec obalíme v pomletých orechoch.
-
4
Vyprážame na oleji z obidvoch strán.
- 5
Podávame s falošným zelerovým šalátom: http://varecha.pravda.sk/recepty/falosny-zemiakovy-salat-zo-zeleru-fotorecept/16033-recept.html Alebo môžeme podávať aj s cviklovým šalátom: http://varecha.pravda.sk/recepty/salat-z-cervenej-repy-so-struhanym-syrom-aleb/15402-recept.html
- 5
Áno, dnes je tu naozaj krásne, pozdravujem ťa!
sú naozaj chuťovo výborné,môj zať si ich nevie vynachváliť:-)))
A čo sa týka oleja...keď niekoho trápi že- "to pláva v oleji a preto je to NEZDRAVÉ"! Citujem z knižky A.Mačingovej:
Používajte rastilnný olej- najlepší je olivový. Na tepelnú upravu pokrmov stačí len olivový (nie extra panenský olivový). Nemusíte sa ho báť. Obsahuje látky, ktoré naše telo potrebuje. Opakujem, nepriberáte len z tukov, alebo len z orechov, alebo len z medu...Prečítajte si aj to, čo píšem dalej v knihe...
A ja vám to dalej už nenapíšem , takže ak ide niekto hovoriť o tom, že OLEJ JE NEZDRAVY, tak si kúpte knižku, prečítajte a potom sa môžeme baviť dalej ;)