Kuracie prsia na zelenine

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009 8:42
Ďalšie recepty »
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Olej rozpálime v hrnci a opražíme v ňom cesnak rozotrený so soľou. Pridáme kuracie mäso nakrájané na kocky a krátko opečieme zo všetkých strán.

  2. 2

    Potom pridáme očistenú a umytú zeleninu nakrájanú na kocky (alebo plátky) a krátko opražíme. Čili papričku nakrájame nadrobno a primiešame k zelenine.

  3. 3

    Pridáme paradajkový pretlak, zaprášime múkou a zalejeme červeným vínom a mäsovým vývarom. Prikryjeme a varíme na miernom ohni asi 10 minút.

  4. 4

    Prilejeme smotanu, primiešame tymian, rozmarín a olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na kocky. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, upravíme na tanier, posypeme zelenou petržlenovou vňaťou a podávame.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist