Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu videorecept
Ďalšie úžasne chutné jednopekáčové jedlo, ktoré vás zaberie len pár minút času. Z pár jednoduchých surovín
vykúzlite fantastické jedlo pre celú rodinku a to celkom bez námahy🙂
Zdroj: https://cesminazuenal.blogspot.com/?m=1
porcií
na 190 °C
Suroviny
podľa potreby (alebo iná časť) |
|
6-7 ks |
|
1 velký zväzok |
|
50 ml |
|
80-100 g |
|
podľa chuti |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Očistené zemiaky pokrájame na hrubšie kolieska, pridáme k nim nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, olej a soľ podľa chuti. Dobre premiešame a vysypeme na pekáč. Medzi zemiaky poukladáme osolené mäso, navrch dáme kde-tu kúsky masla a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 190 °C na cca 60 minút.
- 2
Jedlo je úžasne chutné, suroviny si navzájom dodali skvelú príchuť. No najmä výbornú chuť tam robí tá vňať👌 Mäsko je mäkučké a zvrchu pekne opečené ako aj zemiaky. Vrelo odporúčam toto super jednoduché jedlo, ktoré vám fakt zaberie len pár minút času!!! Prajem dobrú chuť!
- 3
Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube
- 2
Tiež kuracie mäso:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Použila som čisto len vňať, spodnú koreňovú časť nie. To by už dalo inú chuť🙂
Dakujem🥰 Je naozaj velmi chutné, raz vyskúšaj.