Kuracie mäso
Kuracie mäso s karí korením
Autor receptu: shanshi
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Jarnú cibuľku olúpeme a nakrájame na hrubšie kúsky. Kuracie mäso nakrájame na kocky alebo prúžky. Na arašidovom oleji dochrumkava osmažíme za stáleho miešania jarnú cibuľku s kúskami kuracieho mäsa.
- Paradajky nakrájame na kúsky. Cesnak ošúpeme a najemno nakrájame. Čierne korenie rozdrvíme v mažiari alebo ho nožom nasekáme na doske. Paradajky, cesnak a korenie pridáme ku kuraciemu mäsu a pri vysokej teplote krátko osmažíme.
- Zalejeme kokosovým mliekom a dochutíme zázvorom, koriandrom, rascou a soľou. Pri strednej teplote podusíme ešte 10 minút.
- Shan'shi Tip: Môžeme podávať s ryžou.
|