Kuracie mäso

Kuracie mäso s karí korením

Autor receptu: shanshi

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Jarnú cibuľku olúpeme a nakrájame na hrubšie kúsky. Kuracie mäso nakrájame na kocky alebo prúžky. Na arašidovom oleji dochrumkava osmažíme za stáleho miešania jarnú cibuľku s kúskami kuracieho mäsa.
  2. Paradajky nakrájame na kúsky. Cesnak ošúpeme a najemno nakrájame. Čierne korenie rozdrvíme v mažiari alebo ho nožom nasekáme na doske. Paradajky, cesnak a korenie pridáme ku kuraciemu mäsu a pri vysokej teplote krátko osmažíme.
  3. Zalejeme kokosovým mliekom a dochutíme zázvorom, koriandrom, rascou a soľou. Pri strednej teplote podusíme ešte 10 minút.
  4. Shan'shi Tip: Môžeme podávať s ryžou.