Kuracie kúsky na mede s penne s pestom a rukolou

klimeczek - fotkaklimeczek, 1. júla 2015
Kuracie kúsky na mede s penne s pestom a rukolou
Foto: klimeczek

Jeden výnimočne mäsitý recept. Navyše rýchly, pomerne lacný, farebný a mooc dobrý. Vznikol na návšteve u známych kde som varil štýlom "čo zásoby núkaju" Zobraziť celý popisJeden výnimočne mäsitý recept. Navyše rýchly, pomerne lacný, farebný a mooc dobrý. Vznikol na návšteve u známych kde som varil štýlom "čo zásoby núkaju" a vzniklo toto mňamko.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
250 g
3 ks
5 PL
1 KL
50 ml
50 g
50 g
1/2 hrnčeka (alebo mandle či arašidy neslané)
5 strúčikov
1 hrnček
1 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny si uvaríme v mierne osolenej vode al dente. Scedíme a zmiešame s pestom ktoré si pripravíme s mletých piniových alebo iných orieškov, olivového oleja, bazalky a cesnaku a nastúhaného parmezánu. Ja pridávam aj rukolu. Pridáme rozpolené malé cherry paradajky a na malé kúsky nakrájané sušené paradajky.Naservírujeme na tanier. Posypeme rukolou a hoblinkami s parmezánu

    Kuracie kúsky na mede s penne s pestom a rukolou - obrázok 1
  2. 2

    V miske si urobíme marinádu s olivového oleja, medu, papriky, kari, mletého čierneho korenia a čertvo mletého čili. Kuracie kúsky v nej obalíme a s prudko opečieme zo všetkých strán. Horúce obalíme v na sucho opečenom sezame a navrstvíme na cestoviny. DOBRÚ CHUŤ PRAJEM !

    Kuracie kúsky na mede s penne s pestom a rukolou - obrázok 2

Diskusia k receptu

jarunka
No tak to by som si dala aj ja, pekne a urcite chutne




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia