Tento recept je variaciou klasickej kuracej polievky. Mam ho z Portugalska odkial pochadza moj manzel.
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
podla potreby |
|
podľa potreby |
|
2 ks nakrájaná |
|
1-2 ks , na 1/4 |
|
1 kocka |
|
1/2 hrnček, (namiesto cestovin) |
|
1 struk |
|
Postup
-
1
Do hrnca dame kuracie maso a zalejeme vodou, pridame bujon, a dame varit.
- 2
Ocistime mrkvu a cibulu mrkvu nakrajame na kruzky alebo na stvrtky a cibulu na polovicu alebo stvrtky a pridame do hrnca
- 3
Ked polievka zacne vriet, stiahneme na minimum a zozbierame penu (polievka ostane cira) a pridame skoricovy struk.
- 4
Pred dovarenim pridame ryzu. Zalezi od toho aku pouzivate. Ja davam Uncle Bens ta je hotova za 10 min. Mozete aj uvarit osobitne a pridat uvarenu nakoniec. uz len dosolit podla chuti. Polievka naozaj vyborna.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu