Trocha čudný názov, že? Je to kvôli omáčke, ktorá je tu najhlavnejšia. Je to omáčka na zajaca a je dosť pikantná, takže som ju aj čiastočne zjemnil tým, že som ubral z korenia a štipľavej papriky.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
50 minút
na 150 °C
na 150 °C
Suroviny
1 ks |
|
1 dl |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 ČL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 ČL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zo všetkých prísad si urobíme omáčku alebo nálev, do ktorého vložíme mäso. Všetko premiešame...
-
2
Pridáme rozporcované kurča, dobre ponamáčame, premiešame a necháme v chladničke odstáť asi 24 hodín, pečieme v trúbe asi 50 minút pri teplote 150°C...
-
3
Podávame s pečenými zemiakmi... Dobrú chuť! :-)
Navrhujem , aby si sa skor ako nieco tvrdis, poradila s ujom Googlom. Mozno by si si mala precitat :
varecha.pravda.sk/diskusie/kralik-ci-zajac-/2148-forum.html
alebo:
www.trpasliciezajace.estranky.cz/clanky/kralik-alebo-zajac---trochu-zool...
alebo :
www.hlodavce.sk/rozdiel-medzi-zajacom-a-kralikom-t168.h...
Myslim , ze ak by si mal niektom ujasnit pojmy , resp. rozdiel "nebe a dudy" tak si to najskor ty.