Foto: elekra
Jednoduchý a pritom chutný recept, dá sa doplniť ľubovolnou surovinou a a tak je stále na tanieri niečo iné.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
35-45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krkovičku umyjem, osuším a naklepem, ochutím soľou, korením a drvenou rascou a narežem na tuhých miestach.
-
2
Opražím na oleji s obidvoch strán,
-
3
pridám rozotretý cesnak,
-
4
podlejem teplou vodou a nechám podusiť.
-
5
Dnes som pridala očistené a pokrájané šampiňóny.
-
6
Ochutila som ich tými istými koreninami ako mäso.
-
7
Nechala som chvíľu podusiť
-
8
a hotové
-
9
som podávala s varenými zemiakmi a hlávkovým šalátom v sladkokyslom náleve.
Diskusia k receptu