Krevetový šalát s mangom, avokádom a praženými tekvicovými jadierkami
Foto: sjuz
Ľahký, chutný šalátik.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na masle opražíme krevety do ružova. Medzitým nakrájame ľadový šalát, avokádo a mango.
- 2
Zmiešame olivový olej s citrónovou šťavou a s pomarančovým džúsom.
- 3
V mise zmiešame šalát, krevety, avokádo a mango, zalejeme dresingom, a vmiešame sladkú mago-čili omáčku. Ja som ju kúpila v Marks&Spencer. Je ľahko pikantná. Celé zľahka premiešame, a posypeme praženými tekvicovými jadierkami. Dáme chladiť, a podávame s ľahko opraženým toastovým chlebom na olivovovm oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu