Kremrole fotorecept

katarinalucanova - fotkaKatarinalucanova, 47 ročná žena, Žilina, 2. októbra 2017 21:22
Ďalšie jej recepty »

Rýchlo, jednoducho, chutne.

40 ks
porcií
60 min
príprava
20 min
na 170 °C

Suroviny

2 bal (2 x 500 g)
Plnka:
1 l
3 bal
1 PL
2 ks
120 g
2 bal
250 g
50 ml
 na posypanie
Kniha dopredaj

Postup prípravy

  1. 1

    Lístkové cesto vyvaľkáme, narežeme na pásy a natočíme na formičky. Z jedného cesta mi vyšlo 20 kusov. Ja som použila dve 500-gramové cestá a mala som 40 kusov.

    Kremrole (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Poukladáme na suchý plech a upečieme.

    Kremrole (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ešte teplé trubičky stiahneme z formičky.

    Kremrole (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Z mlieka, žĺtkov, cukru, vanilínového cukru, Zlatého klasu a múky uvaríme bežný spôsobom hustý puding. Vychladíme a všľaháme maslo a nakoniec rum.

    Kremrole (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Trubičky pomocou cukrárenského vrecka naplníme. Posypeme cukrom. Dobrú chuť prajem.

    Kremrole (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist