Kremrole fotorecept
Foto: katarinalucanova
Rýchlo, jednoducho, chutne.
40 ks
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto vyvaľkáme, narežeme na pásy a natočíme na formičky. Z jedného cesta mi vyšlo 20 kusov. Ja som použila dve 500-gramové cestá a mala som 40 kusov.
-
2
Poukladáme na suchý plech a upečieme.
-
3
Ešte teplé trubičky stiahneme z formičky.
-
4
Z mlieka, žĺtkov, cukru, vanilínového cukru, Zlatého klasu a múky uvaríme bežný spôsobom hustý puding. Vychladíme a všľaháme maslo a nakoniec rum.
-
5
Trubičky pomocou cukrárenského vrecka naplníme. Posypeme cukrom. Dobrú chuť prajem.
To isté je aj s krémešom.