Hubový perkelt
Hubový perkelt

Kozákový perkelt fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 26. augusta 2019

Dostala som od jednej zlatej susedky nádherné kozáky. Urobila som z nich perkelt.

2
porcie
20 minút
príprava
15 minút
na 160 °C

Suroviny

 čerstvé
1 PL
1 ks väčšia
štipka
podľa chuti
podľa chuti
Príloha:




Postup

  1. 1

    Krásne kozáky som očistila...

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ...umyla

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...pokrájala na väčšie kocky.

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Nechala som rozohriať masť a pridala som nakrájanú cibuľa a opiekla.

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Opečenú cibuľu som posypala štipkou červenej papriky a pridala som celú rascu vypukať.

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Pridala som kozáky, osolila, korenila a stále miešala, aby sa všetky prepiekli rovnomerne.

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Len 15 minút a boli opečené.

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Podávala som s ryžou a uhorkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.

    Kozákový perkelt (fotorecept) - obrázok 8

Diskusia k receptu

dogagador
Huby mame veli radi, vsetci. Robievam paprikas, ale tento perkelt vonia aj cez obrazovku az tak, ze mi sliny tecu. V sobotu pride na rad. No co uz, ked musis, tak musis ;)!
haji
Mně by chutnalo, hubové dobroty miluju. V jednoduchosti je krása!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia