Hubový perkelt s nokerľami fotorecept

coldbery - fotkacoldbery, 29. septembra 2010
Hubový perkelt s nokerľami (fotorecept)
Foto: coldbery

Keďže je práve teraz sezóna húb a nevieme čo s nimi (máme už pozavárane, nasušené a zamrazené) urobila som dnes hubový perkelt. V mojej rodine je to obľúbene jedlo...:-)))

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2  strúčiky
 podľa chuti
1  kl
podľa chuti
1 ks
1 ks
 postrúhaný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme olej a orestujeme cibuľu

    Hubový perkelt s nokerľami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    potom pridáme na kocky nakratú paradajku a papriku...podusíme

    Hubový perkelt s nokerľami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    nakoniec pridáme huby a orestujeme....nakoniec dáme ostatné igredencie ako (vegeta,korenie,horčica.....)

    Hubový perkelt s nokerľami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    podlejeme vývarom zahusteným 1 lyžičkou hl.múky ,alebo solamylom....a ešte to spolu krátko podusíme...a hotovo...servírujeme s nokerľami a posypané sýrom.....DOBRÚ CHUŤ....:-)))

    Hubový perkelt s nokerľami (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
@coldbery :chýba mi tá hlavná surovina-huby.Vidíš,niekto ich má hojno a iný...môže síce kúpiť hlivy,či šampiňony,ale z lesa čerstvé......a to Ti tak v dobrom trocha závidím :-)))ale recept dobrý.
Tak isto, ako spomina @frezia , huby nemam ani ja, akurat tak sampinony, hlivy. Skoda. Je tu tak moc peknych receptov na ich pripravu. Nuz, aspon oci mi jedia :-).
ženy tu je húb ako maku...len zbierať....hríby,kozáriky,kuriatka,.....rýdzyky,tých mám nazávaranych habadej...už len jesť...myslela som že huby su všade.....:-))))

Pridaj komentár k receptu: