Foto: coldbery
Keďže je práve teraz sezóna húb a nevieme čo s nimi (máme už pozavárane, nasušené a zamrazené) urobila som dnes hubový perkelt. V mojej Zobraziť celý popisKeďže je práve teraz sezóna húb a nevieme čo s nimi (máme už pozavárane, nasušené a zamrazené) urobila som dnes hubový perkelt. V mojej rodine je to obľúbene jedlo...:-)))
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme olej a orestujeme cibuľu
-
2
potom pridáme na kocky nakratú paradajku a papriku...podusíme
-
3
nakoniec pridáme huby a orestujeme....nakoniec dáme ostatné igredencie ako (vegeta,korenie,horčica.....)
-
4
podlejeme vývarom zahusteným 1 lyžičkou hl.múky ,alebo solamylom....a ešte to spolu krátko podusíme...a hotovo...servírujeme s nokerľami a posypané sýrom.....DOBRÚ CHUŤ....:-)))
Diskusia k receptu