Foto: proste0monika
Takéto tvarohové koláčiky som mala vždy najradšej, no odkedy nejem mliečne výrobky, chcelo to menšiu úpravu =)
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
Cesto: | |
1 1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 balenie |
|
Plnka: | |
4 balenia |
|
5 PL |
|
5 PL |
|
5 PL |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
V mise si zmiešame múku, kokosovú múčku, kypriaci prášok, cukor a pomaly pridávame rastlinné mlieko a miešame.
- 2
Keď máme cesto dohladka vymiešané vymastíme a vysypeme si formu na pečenie a cesto dáme piecť tak na 200stupňov na 20 minút.
- 3
Kým sa nám pečie cesto, do ďalšej misky si pripravíme biele tofu čo najviac vyžmýkané od "srvátky" , cukor, šťavu z citróna, kokosový tuk a podľa potreby rastlinné mlieko a umixujeme na hladký krém, Do rozmixovaného krému vmiešame kokosovú múčku a odložíme niekde mimo chladničky =)
- 4
Keď máme korpus pekne dozlata upečený,necháme ho vychladnúť, natrieme naň krém a necháme ztuhnúť v chladničke a je to hotovo =) dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vyšlo mi to tak, ako som chcela - menej cesta a viacej plnky.
Na vrch som pred servírovaním šupla litchi.
Fakt krásna inšpirácia. Ďakujem za recept.:)